Over ons

Wij hebben meer dan 10 jaar ervaring in het organiseren van fabrieksverkopen en outletsales door heel Nederland. Zo hebben wij sales verzorgd voor retailers in het MECC Maastricht, Ahoy, Rai Amsterdam, De Broodfabriek, Breepark, Expo Houten, Expo Twente, Martinihal Groningen en het Beursgebouw in Eindhoven.

Wij ontwerpen de sales op basis van uw doelgroep, doelstellingen en budget. Wij organiseren, regisseren en realiseren de verkoop met een klinkend resultaat. Per jaar maken meer dan 100.000 bezoekers kennis met onze energie en passie!

Onze kernwaarden

Professioneel & betrouwbaar

U bent bij de Outletmakelaar verzekerd van een professioneel bedrijf dat zorgvuldig te werk gaat om uw sale tot een succes te maken. Wij dragen bij aan een optimale profilering van uw merk en aan de verdere professionalisering van de fabrieksverkoop. Daarnaast biedt de Outletmakelaar altijd een evenementenverzekering aan. De verzekering biedt dekking voor uiteenlopende risico’s en calamiteiten die de doorgang van een evenement kunnen (ver)hinderen indien u uw evenement onverhoopt moet annuleren.

Maatwerk & creatief

Wij geloven in maatwerk en creativiteit. Elke retailer, merk, doelgroep en doelstelling is anders. De aanpak voor elk fabrieksverkoop is dan ook uniek. In een persoonlijk gesprek vragen wij u naar de ins en outs die wij nodig hebben voor de sale. Bij de outletmakelaar zijn verschillende mogelijkheden om de sale voor uw bedrijf te organiseren. Wij schaven net zo lang totdat het 100% naar wens is. Pas dan volgt er een contract en handtekening.

Ontzorgen en persoonlijk

Van het  eerste intakegesprek tot en met de succesvolle fabrieksverkoop wordt u persoonlijk begeleid door één persoon van de Outletmakelaar. Geen overdracht van verantwoordelijkheden of beslisbevoegdheden, geen ruis. Wij ontzorgen u tijdens de voorbereiding en de sale. Tijdens de voorbereiding kunt u met een gerust hart verder met uw eigen werk. De outletmakelaar draagt zorg voor de sale en ziet daarbij niets over het hoofd.

Online ticketverkoop

Om de klantenstroom goed in de hand te kunnen houden, en inzichtelijk te krijgen hebben wij een samenwerking met Ticketfestival.

Met ticketfestival kunnen wij op een eenvoudige snelle manier een evenement online zetten. Nadat het evenement is aangemaakt start binnen 48 uur de verkoop van de tickets.

In de anderhalve meter samenleving kunnen wij  werken met timeslots  om de veiligheid van de bezoekers te kunnen waarborgen.